big-small talk üzletről és életről

INkább gyere közelebb!

mondjuk hangosabban?

Egy perc és elmesélünk mindent. Csak görgess tovább, ha már nincs kedved játszani. Napszaktól függetlenül kávé vagy felnőtt ital opcionálisan ajánlott.

big-small talk üzletről és életről

klikkelj

Egy perc és elmesélünk mindent. Csak görgess tovább, ha már nincs kedved játszani. Napszaktól függetlenül kávé vagy felnőtt ital opcionálisan ajánlott.

INkább gyere közelebb!

mondjuk hangosabban?

Mi folyik annál az asztalnál?

Informális vélemények formális dolgokról

Nevetésekkel tűzdelt eszmecsere

Mosolygós ellentmondások

Kíváncsiskodó kérdezgetések

Hangos együttgondolkodás

- de mondjuk, méghozzá örömmel! Más területen, de egyszerre evezünk a vállalkozás és a (még) fiatal női lét vadvizein. Azt valljuk, hogy csak tanulhatunk egymástól, egymás tapasztalataiból, bevált és kukába hajított praktikákból. Izgatottan kísérjük egymás szárnypróbálgatásait, biztosan tudva, hogy repülés lesz a vége.

oh, nem mondod?

Komolyan üzletről, magunkat nem komolyan véve

Egy újabb podcast

- vállalkozóként és magánemberként egyszerre találtunk egymásra egy olyan életszakaszban, ahol az ember nem számít új barátok érkezésére. Aztán néhány kávéval, üveg borral és több órányi zavartalan eszmecserével később itt vagyunk.

Csináltunk egy ezredik podcastot, mert azt gondoljuk ilyen még nem volt. Hétköznapi perspektíva vállalkozásról és életről, filter és szakzsargon mentesen. Így beszélgetünk a melletted lévő asztalnál egy csütörtök este.

TUDSZ TITKOt TARTANI? Nem kell.

Van véleményünk

Csak jókor voltál jó helyen?
Nem is olyan bonyolult, amit tudsz, mint gondolják? Majd rájönnek az igazságra és kirúgnak, szakítanak veled, mégse akarnak a barátaid lenni, mert nem is vagy olyan érdekes?

Ebben az epizódban az imposztor megélésekről beszélünk, már persze az, akinek van. Side eye to Adél. Szót ejtünk a menekülőutakról, amiket fúrunk az életünkbe a jó megélése elől, ódát zengünk a hibákról és mesélünk arról nekünk mi segít leküzdeni a kételkedést és miért is állsz nyerésre az életben.

Plusz megkérdezzük kb tucatszor kevéssé költőien, hogy

Mégis kit érdekel?

Az epizód reméljük titeket.

Te kis imposztor

Legújabb epizód

A szomszéd asztalnál folynak a szavak, el-el csípsz néhányat és szinte már nyíltan hallgatózol. Komoly témák vegyülnek kicsit sem visszafogott nevetéssel, egymás szavába vágó kérdésekkel és megjegyzésekkel, bólogatásokkal és kedves önkritikával.

cSÜTÖRTÖK ESTE VAGY KEDD REGGEL VAN.

Egy ezredik podcast? 

Intro epizód

S01E02

S01E01

S01E04

S01E03

instagram

Kulisszák mögött