6 hetes mentorprogram, ahol a saját univerzumodat fejleszted

kézbeveszed a branded irányítását, kialakítod a vállalkozásod autentikus hangját és összekapcsolod a jelen lépéseit a jövőbeli célokkal.

brandtransit

A feltörekvő vállalkozónak, aki készen áll felfedezni és kiépíteni a saját univerzumát. Irányítsd a különleges és bátran őszinte márkád a saját stratégiád szerint.

építsünk univerzumot!

/brand mentoring

TUDATOS BRANDÉPÍTés

Unod a változékonyságot és tudod, hogy a megfelelő előkészülettel  hatékonyan építheted a branded lépésről lépésre, akkor is, amikor épp nem virágos mező körülötted az élet.

BÁTOR VÁLLALKOZÓ

Felismerted, hogy a kezdő lépést megtenni a legnehezebb és készen állsz kézbe venni az irányítást, hogy a vállalkozói lét végre a szuperképességeid megélését jelenthesse!

EMLÉKEZETES PILLANATOK

Tudod, hogy átgondolt stratégiával mély benyomást tehetsz a közönségedre, ezzel pedig emlékezetes és boldog pillanatokat okozhatsz a vállalkozásodnak. Újra és újra.

/ez mind benned van

brand transit

Fáj a szívem, amikor a tényleges potenciál kihasználása helyett félmegoldásokra kényszerül egy vállalkozó. Lehetsz szívvel-lélekkel büszke a vállalkozásod minden apró négyzetcentiméterére, mert az tetőtől talpig a saját kidolgozott koncepciódon alapszik. Szintet lépünk, fenntartható megoldásokat és élményt tervezünk.

003. TRANSIT

Itt az ideje tisztán látni a vállalkozásodban rejlő erőforrásokat, képességeket és a felszín alatt rejlő kincseket. A program során nem csak felszínre hozzuk ezeket, hanem képes leszel használható energiává alakítani és tudatos pozícionálásra használni a kis bolygód sajátosságait.

001. FELTÉRKÉPEZÉS

Ugyan nincsen univerzális megoldás, de éppen ebből kovácsolunk előnyt. Tudatosítod, hogy hol helyezkedsz el a többi bolygóhoz képest és hogyan profitálhatsz a különbözőségeidből. Segítek elintegetni a versenytárs és az imposztor-szindróma kifejezéseket, helyette megtanulod a közönségedet közösséggé formálni.

002. UNIVERZUM-ISMERET

6x1 óra live brand mentoring session (+ a felvétel)

/milyen eszközökkel formáljuk a branded

Heti stratégiai feladatok a brand transit módszertana mentén

Kommunikációs stratégia munkafüzet

Heti feedback a feladatmegoldásokra

Bíztatás és emlékeztetőK a saját Trello tábládon

egy teljesen brandre szabott stratégiát és ami még fontosabb egy gondolkodásmódot, hogy kihasználva a szuperképességeket és erőforrásokat, magabiztosan és könnyedén működtesd a vállalkozásodat

( mit kapsz, amitől alapjaiban változik meg a vállalkozásod minősége? )

fedezd fel a vállalkozásod univerzumát és építs rá egy mindenki számára boldog brandet

induljunk

( tudom, hogy készen állsz a kilövésre! )

A BOLYGÓ FELFEDEZÉSÉVEL ÉS A BRANDED FORMÁLÁSÁVAL

tudni fogod, hogy milyen célok és irányok mentén építs egy tudatos, inspiratív és önazonos brandet

platformokon átívelve, konzisztensen kommunikálod és képviseled az értékeket, amiben hiszel

magabiztosan prezentálod a víziódba tökéletesen belesimuló szolgáltatásaidat és termékeidet

izgatottan és odafigyeléssel közelíted meg az online közönséged, képes vagy megfogalmazni és eljuttatni az eredeti üzeneted

/mire végzünk...

ilyen érzés

Először is wow! Minden konzultációról úgy jöttem el, hogy ez sokkal több és összetettebb, mint korábban gondoltam. Adél megtanította, hogy tényleg együtt lélegzik a vállalkozásom a brandinggel és mostmár sok lépéssel járok azok előtt, akik ezt még mindig nem ismerték fel. Eszközöket adott, amiktől először is megvilágosodtam és azóta is rendületlenül használom, ahogy a márka fejlődik.

Niki

Adel’s ability to provide a different perspective on problems we tend to get overwhelmed with is second to none. She helped me grab something about my company's deep values that I just could not put a finger on earlier. Our consultation  process felt more like therapy sessions for lost entrepreneurs and gave so much food for thought.

TOM

ISMERD MEG KÖZELEBBRŐL A BRAND MENTOROD, sétáljunk egyet!

Bár elsőre többször és többen szólítanak LÉDU-nak, engedd meg, hogy rendesen bemutatkozzam: Bárdics Adél vagyok, szóval az Adél tökéletesen megteszi!

Ami a titulust illeti, én lennék a vállalkozás alapítója, kreatív vezető és tervező, brandarchitect és tanácsadó, ahogy ezer más szinoníma is szóbajöhet. Voltam közgazdász és bár nem vagyok pszichológus, de gyerekkorom óta a mindennapjaim része (bár letagadhatnám…).

Lassan 3 éve formálok brandeket közvetlen közelről, láttam és látom milyen a kezdetektől építkezni, ahogy azt is, hogy milyen évek után is elveszettnek érezni magunkat.

Nincsen sem végleges, sem univerzális megoldás, ami mindenkinek egy csapásra segítséget nyújt. Van viszont egy lépésről lépésre, tapasztalatokból és szaktudásból kialakított út, amire érdemes rálépni.

A hosszú utakra egyedül vállalkozni félelmetes és sokszor még elindulni is brutálisan nehéz - na itt jövök én a képbe. Tudom, hogy hol vannak a buktatók, hogy mikor és min érdemes átlépni vagy épp megállni és körbenézni. Hogy hova érdemes tábort verni és milyen alapanyagokból érdemes építkezni.

Nemcsak az ügyfeleinket kísérem a márkaépítésben, hanem a saját brandünket is szenvedéllyel gondozom és alakítom. Hogy ez milyen?

Egy olyan projekt, ami szorosan kötődik hozzám. A mindennapi életemet átszövő misszió, ami folyamatosan terelget a céljaim felé. Egy örök felfedezés, kérdésekre és megoldásokra bukkanás - mindez nagy adag álom-megvalósítással és elégedett, hálás pillanatokkal körülölelve.

Ezt fogom megtanítani neked, amikor együtt dolgozunk: kialakítani és megszilárdítani a módszereket, amik segítségével számodra is egy kanapéról felpattanós örömtánc lehet a branding.

jelentkezés

A hat hetes program ára 450 EUR. 

lefoglalom a helyem

A következő szemeszter  szeptember elejétől indul és négy héten át lehet csatlakozni. Az indulástól számítva 6 héten át tart a program.

✳︎ fizetéssel kapcsolatos lehetőségekről a lenti  elérhetőségeken tudsz érdeklődni.

JELENTKEZEM

jelentkezés a brand transit mentoring programra

A jelentkezés a kapcsolat felvételi űrlap kitöltésével még nem teljes, a visszaigazolást és a további információkat a fizetéssel kapcsolatban emailben küldjük!

ha csak kérdeznél, akkor a hello@leducreativestudio.com email címen keress minket!

sikerült!
most mi jövünk...

Figyeld az email fiókodat, mert hamarosan jelentkezünk!

Vissza