egy virtuális kézfogás és - ha rajtunk múlik - egy nagy ölelés után itt az ideje bemutatkozni. nembaj, ha zavarban vagy - kezdünk mi!

RóLUNK

hello

(ez itt egy mosolygós)

és annak a jele, hogy jobb helyen nem is lehetnél!

/a stúdióról

szeretjük a szépet / mary poppins módjára rendet rakni a rendetlenségben / AZ EMBERT MEGLÁTNI / AZ ÉRZÉSEKET VIZUALIzálni / A GONDOLAToKAT sZAVAKKÁ FORMÁLNI

/vízió

Van egy láthatatlan határvonal, amit kevesen mernek átlépni. Szívesen és magabiztosan mozgolódunk az általunk jól ismert, komfortos területen, csakhogy a vállalkozáshoz nincsen univerzális térkép.

Elengedhetetlen a rugalmasság, a folyamatos fejlődés és a jobb megoldások utáni szüntelen kutatás. Pontosan ebben nyújt segítséget a kreatív stúdiónk: feltérképezzük a márkád lelkét és vizuális eszközöket adunk a kezedbe, hogy magabiztos maradj a vállalkozói lét hullámzásában.

Ha másképp alakulnak a dolgok, szívesen lettem volna balettművész vagy mondjuk nyomozó. Vonz a láthatatlan részletek jelentősége, a kirakós elveszett darabjának megtalálása.

Szeretek megoldásokban gondolkodni, motiválnak a kihívások, a komplex feladatok. Ez mégis dögunalom lenne művészet nélkül. Hiszek abban, hogy lehet egyszerre valami "szép és okos", vagyis lehet a stratégiát esztétikus formába önteni. A jó dizájn vonzza a tekintetet, tudatossággal kiegészítve pedig a megfelelő érzelmet váltja ki. 

MAASTRICHT / NoN-STOP ZENEHALLGATÁS / KOrtÁRs gALÉRIákban mászkálás / hOBBIBÓL VEREKEDÉS

BÁRDICS ADÉL / 

alapító + kreatív menedzser

A Metropolitan Egyetemen végeztem, mint divat fotográfus, de jelenleg főként divat és esküvői fotózással foglalkozom. A látásmódom és a saját brand építése kapcsán a stúdió virtuális falai között már én is segítem a munkát. A stratégia és az átgondolt vizuális irányok egy brandfotózás alkalmával kelnek igazán életre és mutatják meg a vállalkozásod őszinte arcát.

A munka okozta elfoglaltság sem akadályoz meg a társasági életben:  nincs olyan hét hogy ne kávéznék, vacsoráznék, koktéloznék vagy buliznék valahol a barátaimmal.

BUDAPEST, DE EX-HAWAII LAKOS / COLDBREW LOVER /  megszállott lista gyártó / GASZTrONÓMIA rAJONGÓ

fotográfus

GERENCSÉr GrÉTA /

A több éves külföldön élés kinyitotta számomra a világot. Szeretek intuitívan döntéseket hozni és humorral kezelni a nehézségeket. A dizájn ott van a mindennapjainkban, imádok egy séta alkalmával megfigyelni és inspirálódni. 

A kreativitás és az alkotás által tudom kiélni magam. Gyerekkoromban ez a papírra történő rajzolásban, a kompozíciók, formák és színek párosításában teljesedett ki, jelenleg ez mind digitális köntösben történik.

Jönköping / Bekuckózós esték / Kényelmes káosz /Jóga / Feketeöves overthinker

csúri ADÉL / 

brand design

kíváncsiak vagyunk rád

( most te jössz )