dolgozz velünk

főoldal

rólunk

brandcare club

portfólió

bezárás

01.

02.

03.

04.

07.

branding+webdesign

05.

brandesszencia

06.

brandtransit

instagram

ismerkedés

szolgáltatások

tudásanyag

08.

09.

egy virtuális kézfogás és - ha rajtunk múlik - egy nagy ölelés után itt az ideje bemutatkozni. nembaj, ha zavarban vagy - kezdünk mi!

RóLUNK

hello

ez itt egy mosolygós

és annak a jele, hogy jobb helyen nem is lehetnél!

/a stúdióról

szeretjük a szépet / mary poppins módjára rendet rakni a rendetlenségben / AZ EMBERT MEGLÁTNI / AZ ÉRZÉSEKET VIZUALIzálni / A GONDOLAToKAT sZAVAKKÁ FORMÁLNI

/vízió

Van egy láthatatlan határvonal, amit kevesen mernek átlépni. Szívesen és magabiztosan mozgolódunk az általunk jól ismert, komfortos területen, csakhogy a vállalkozáshoz nincsen univerzális térkép.

Elengedhetetlen a rugalmasság, a folyamatos fejlődés és a jobb megoldások utáni szüntelen kutatás. Pontosan ebben nyújt segítséget a kreatív stúdiónk: feltérképezzük a márkád lelkét és vizuális eszközöket adunk a kezedbe, hogy magabiztos maradj a vállalkozói lét hullámzásában.

Ha másképp alakulnak a dolgok, szívesen lettem volna balettművész vagy mondjuk nyomozó. Vonz a láthatatlan részletek jelentősége, a kirakós elveszett darabjának megtalálása.

Szeretek megoldásokban gondolkodni, motiválnak a kihívások, a komplex feladatok. Ez mégis dögunalom lenne művészet nélkül. Hiszek abban, hogy lehet egyszerre valami "szép és okos", vagyis lehet a stratégiát esztétikus formába önteni. A jó dizájn vonzza a tekintetet, tudatossággal kiegészítve pedig a megfelelő érzelmet váltja ki. 

MAASTRICHT / NoN-STOP ZENEHALLGATÁS / KOrtÁRs gALÉRIákban mászkálás / hOBBIBÓL VEREKEDÉS

BÁRDICS ADÉL  / 

alapító + kreatív menedzser

Amikor belépsz az online kreatív stúdiónkba, velem fogsz először találkozni. Engedd meg, hogy előre bemutatkozzak: Laura vagyok, a LÉDU projektmenedzsere. 

A végzettségem szerint diplomata lennék, de ez már rég nem tűnik elég izgalmasnak, így más irányt vettem. A szervezéssel és kommunikációval kapcsolatos tudás elengedhetetlen a kreatív folyamatok segítésében. Mindenki mentális egészsége fontos, de különösen figyelek az ügyfeleink és Adél kiegyensúlyozottságára.

BUDAPEST / MODELl / FOODIE /  ALSO 0-24 ZENEHALLGATÁS / WANNABE PSzichológus / FELNÉZ ADÉL SZÉPÉRZÉKÉRE

studió menedzser

SIPOS LAURA  / 


A Metropolitan Egyetemen végeztem, mint divat fotográfus, de jelenleg főként divat és esküvői fotózással foglalkozom. A látásmódom és a saját brand építése kapcsán a stúdió virtuális falai között már én is segítem a munkát. A stratégia és az átgondolt vizuális irányok egy brandfotózás alkalmával kelnek igazán életre és mutatják meg a vállalkozásod őszinte arcát.

A munka okozta elfoglaltság sem akadályoz meg a társasági életben:  nincs olyan hét hogy ne kávéznék, vacsoráznék, koktéloznék vagy buliznék valahol a barátaimmal.

BUDAPEST,  DE EX-HAWAII LAKOS /  COLDBREW LOVER /  megszállott lista gyártó / GASZTrONÓMIA rAJONGÓ

fotográfus

GERENCSÉr GrÉTA /

kíváncsiak vagyunk rád

most te jössz

/ koNtaKT

Beszélgessünk!

/ PoRTFÓLIó

/ KÖZÖSSÉG

egy KrEATív STÓDIÓ, AHOL INTUÍCIÓ ÉS STRATÉGIA FÓKUSzÚ BRANDeket TeRVezÜNK

4

1

2

3

/ SzolGÁLtatások

Specialitások, amikkel foglalkozunk

Történetek, amiket elmeséltünk

Platform, ahol kapcsolódunk