Subheading

branding+webdesign projektek

rendet teszünk a viharzó gondolatok között, hogy egy letisztult,
a Rád  és a közönségedre szabott brandet alkossunk

összeilleszteni a mozaik darabjait

ELMESÉLJÜK A TÖRTÉNETEDET!

A SPECIALITÁSUNK:

BRANDING PROJEKT

időhúzás helyett engedd meg, hogy bemutassuk az esztétikai terápia (a.k.a. branding) szolgáltatásainkat

KREATÍV BRANDSTRATÉGIA

WEBDESIGN PROJEKT

/kreatív brandstratégia

Az ötletek, álmok és gondolatok kavalkádjában könnyű elveszni, már-már az iránytű nélküli  tengeri viharban hánykolódásra emlékeztet. Ilyenkor érdemes a vállalkozásodnak tanítani egy-két légzőgyakorlatot, majd  lépésről lépésre tudatosan megvizsgáljuk a miérteket. Ezután jöhet a célok kitűzése és az odavezető út mérföldköveinek meghatározása - a hogyan? kérdés megválaszolása.

LERöVIDÍTVE kREATív IRÁNyMUTATÁSt, de részleteiben: A vállalkozás miértje /  BRaNd üzenet / brand tónus / brand szótár / tagline / célközönség elemzés / Kliensavatar / vizuális irányok és metaforák

mIT KAPSZ KÉZHEZ

WEBDESIGN

BRandinG

TIMELINE / 2 hét

vISSZA

/branding projekt

TIMELINE / 4 hét

Nem mindig egyszerű formába önteni a gondolatainkat és az álmainkat. A brand design folyamat lényege, hogy megfogalmazzuk és életre keltsük az elképzeléseidet, úgy hogy a közönségedet megtalálja és  magával ragadja. Itt is  a stratégiai alap pillérek megszilárdításával kezdünk, ami képes  megtartani a hátán egy növekvő birodalmat.

1:1 STratégia call / BRAND Stratégia guide / CREATIVE DIRECTION + MOODBOARD / elsődleges logó / másodlagos logó / LOGOMARK(S) / színpaletta / FONT párosítás / SOCIAL Média minta / LAUNCH grafikák / SOCIAL TEMPLATE csomag / BRAND STÍlus guide

mIT KAPSZ KÉZHEZ

KREATÍV BRANDSTRATÉGIA

WEBDESIGN

vISSZA

/webdesign

TIMELINE / 8 hét

Megvan a kreatív branding stratégia és a  márkád lelkét  életre keltő arculati elemek. Itt az idő szintet lépni és virtuális otthont adni a brandednek, hogy a közönségedet legyen hol vendégül látnod.  Egy vállalkozás életében igazi ünnep a weboldal elindulása, kivéve, ha a sietség és a funkcionalitás az esztétikai minőség rovására megy.
Szerintünk nyújthat  művészeti élvezetet egy  jól átgondolt, felhasználóbarát honlap is!

mINDEN, AMIT TARTALMAZ A BRANDING PROJEKT, VALAMINT:
WEBSITE STRATÉGIA CALL / WIREFRAME DESIGN / 6 oldalas személyre szabott WEBOLDAL / HÍRLEVÉL INTEGRÁCIÓ / OLDAL MANAGEMENT TRAINING / 1 HÉT POST-LAUNCH TÁMOGATÁS

mIT KAPSZ KÉZHEZ

KREATÍV BRANDSTRATÉGIA

BRandinG

vISSZA

/folyamat

Miután megkerestél minket a kontakt oldalunkon vagy emailen keresztül, felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy 15 perces ingyenes Discovery Call-t. 

( kapcsolatfelvétel )

KÉZBESÍTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

on boaRDING

sTRATÉGIA

DESIGN

DiscOVERY CALL

lAUNCH

A Discovery Call alkalmával átbeszéljük a pontos igényeidet és a mi kereteinkkel kapcsolatos tudnivalókat. Ezután küldjük ki a projektre szabott árajánlatunkat.

( discovery call )

KÉZBESÍTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

on boaRDING

sTRATÉGIA

DESIGN

DiscOVERY CALL

lAUNCH

A projekt kezdetét megelőzően küldünk Neked egy előzetes kérdőívet, előkészítjük a kliensmenedzsment tábládat és innentől fogva búcsút intünk az emailezésnek. Egyeztetjük Veled a stratégia call pontos időpontját.

( onboarding )

KÉZBESÍTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

on boaRDING

sTRATÉGIA

DESIGN

DiscOVERY CALL

lAUNCH

Egy intenzív, szinte terápiás jellegű megbeszéléssel indítjuk a projektet. Leásunk a vállalkozásod gyökereihez, olyan kérdéseket válaszolunk meg, amiket eddig még fel sem tettél. A két órás meetinget követő napokban elkészítjük a brandstratégiát és a kreatív irányt. Erre épül a design folyamatunk.

( stratégia )

KÉZBESÍTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

on boaRDING

sTRATÉGIA

DESIGN

DiscOVERY CALL

lAUNCH

Most jön számunkra a hegymenet (neked viszont a pihenés) , vagyis elmerülünk a designban. Megalkotjuk a branded vizuális identitását, formába öntjük azokat az érzéseket, amelyeket a folyamat korábbi részében feltártunk. A terveinket prezentáció formájában mutatjuk meg, hogy az identitást egészében lásd és átgondoltabb döntéseket hozhass.

( design )

KÉZBESÍTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

on boaRDING

sTRATÉGIA

DESIGN

DiscOVERY CALL

lAUNCH

Nincs mit szégyellni: az ünneplés az egyik kedvenc részünk! Pompom lányokat megszégyenítő lelkesedéssel kísérjük, ahogy életre kel az addig csak dédelgetett álmod. Megcsináltad!
Segítünk megmutatni a világnak. Megtervezzük a launch heted és állva tapsolunk a legelső sorban!

( launch )

KÉZBESÍTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

on boaRDING

sTRATÉGIA

DESIGN

DiscOVERY CALL

lAUNCH

Az összes arculati elemhez szükséges fájlt megkapod png és eps formátumban (előbbi az online, míg utóbbi a nyomtatott anyagok miatt elengedhetetlen). Projekttől függően kézbesítjük a social templateket vagy website tréninget tartunk. Végül küldünk egy off-boarding eligazítást a továbbiakkal kapcsolatban.

KÉZBESÍTÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL

on boaRDING

sTRATÉGIA

DESIGN

DiscOVERY CALL

( kézbesítés )

lAUNCH

A branding egy nagy kirakósjáték, ahol az elemek nem funkcionálnak külön-külön önmagukban, hanem együtt alkotják az egészet. Ebből következik, hogy kizárólag teljes arculatot tervezünk.

KÉSZÍTETEK "CSAK EGY LOGÓT"?

/válaszok

Abszolút! A branding projekt egy megtérülő befektetés, de tisztában vagyunk vele, hogy ettől még megterhelő lehet egy vállalkozás életében, így a részletfizetési tervről közösen egyezünk meg a szerződéskötéskor.

VAN-E lehetőség részletfizetésre?

Mivel minden projekt egyedi, ezért egyedi árajánlatokat dolgozunk ki a te igényiedre szabva. Nagyvonalakban a kreatív stratégia 500 EUR, a brand design 900 EUR, míg a webdesign 1400 EUR körül alakul.

MEKKORA BEFEKTETÉS EGY PROJEKT?

A Discovery Call alkalmával nyilatkozunk a potenciális kezdőidőpontról, de általában 3-4 hónapra előre telik be a naptárunk.

MIKOR TUDUNK KEZDENI?

GYAKORI KÉRDÉSEKRE

más van a fejedben

Nem tudod, hogy mire van szükséged vagy vannak ötleteid, de nem tudod hogyan indulj el?

ÍRJ NEKÜNK EGY EMAILT

Már tűkön ülsz, hogy végre belevágj?

Fel-alá járkálsz az izgalomtól és alig tudsz aludni az ötletek túlcsordulásától? Ha úgy érzed nincs mire tovább várni, mi készen állunk!

LÁSSUK A CSODÁT!

/kezdjünk

PORTFÓLIÓ