brand memoir masterclass

kreatív narratíva formálás a vállalkozásodnak

több, mint egy délelőttnyi workshop

ÁPRILIS 27. ONLINE

Néhány órára kikapcsoljuk a világot és a figyelmünket a márkánk felé fordítjuk: végre gondoskodunk róla. A brand memoir masterclass a LÉDU branding gyakorlatát mutatja meg számodra. Formába öntjük a tartalmat, összekapcsoljuk a praktikumot a szépséggel.

JELeNTKEZEM

Vállalkozóként a lehető legjobbat szeretnénk, a lehető leghatékonyabban megvalósítani - és ez a sok "legjobb" gyakran változtat minket egyhelyben toporgó kisgyermekké.

A branding különös jelentőséggel bír, hiszen autentikus történetmesélők, esztéták és persze stratégák is kéne legyünk egy személyben. Mindez első ránézésre is rengeteg, de épp arról vagyunk híresek, hogy nem ismerünk lehetetlent. 

Éppen ezért nem egy megszokott masterclassra invitállak, hanem egy nézőpontváltásra - konkrétumokkal, ismételhető gyakorlatokkal, kézzelfogható eredménnyel.

Megmutatjuk a brandingre vonatkozó gondolkodásmódunkat, ahol megtanulsz belehelyezkedni a márkád történetébe. Megtanítjuk, hogyan tudod létrehozni a márka memoirját. Egy narratívát építünk pillérenként és hidakkal kötjük össze, amin ezután bátran lavírozhatsz.

(gyakorlat)

(vízióból)

Stratégiák, keretek és munkafolyamatok a következetes és fenntartható alkotáshoz, több platformon is

Módszerek a kiváló minőségű tartalom kitalálására és előállítására, hogy magas színvonalú ügyfeleket érjünk el. 

Digitális wellness és határokat szabó gyakorlatok, hogy az offline életed prioritásként kezeld, miközben online kapcsolatban maradsz.

Kézzelfogható eszközök + tippek, amelyekkel nagyobb elkötelezettséget *és* befektetést érhetsz el online közösségedből.

Teljesen kialakított stratégia a hiteles online vezetéshez, és gyakorlati készségek, hogy könnyedén megvalósíthassa azt.

Inspiráló, kapcsolódó tartalmak bankja, amelyek *felpörgetnek*, hogy megjelenj az embereidért.

hogyan néznének ki a vállalkozói mindennapok, ha ez mind a kezedben lenne:)

együtt lélegezni a saját márkáddal

így néz ki szerintünk a márkádról való holisztikus gondolkodás+gondoskodás

alappillérek

vízió

napi alkotás

jövőkép

információ

kinyitni a szemünket és alaposan körbenézni

az első lépés még az első lépés előtt kezdődik, amikor értő hallgatóságként figyeljük magunkat, a célközönségünket és a piacot. Megtanulunk információt gyűjteni a megfelelő helyekről és ezeket rendszerezzük.

alappillérek

vízió

napi alkotás

jövőkép

információ

kibontani a lényeget, aka. szobrászkodás

úgy indulunk, mint a szobrász, aki egy nagy darab márványból, valami gyönyörűt alkot. de hogy milyen formát, milyen műalkotást hozunk létre, ahhoz először fel kell vázolni a víziónkat a fejünkben.

alappillérek

vízió

napi alkotás

jövőkép

információ

lényeges pontok, amikre lehet támaszkodni és építkezni 

Az összeszedett információt és víziót átformáljuk a márka pilléreivé. Megépítjük a narratívánk vizuális és verbális csatornáit, amin keresztül a közönségünk érzelmeihez és a saját céljainkhoz kapcsolódunk.

alappillérek

vízió

napi alkotás

jövőkép

információ

felcsatlakozni a vállalkozásod dinamikájára

Az alappillérek segítenek, hogy egy dinamikus vállalkozói környezetben ne megragadj, hanem használd a mozgást. Autentikus jelenléttel elmélyítheted a kiépített bizalmat és magabiztosan mesélheted a történeted.

alappillérek

vízió

napi alkotás

jövőkép

információ

lépésről lépésre haladni a potenciál felé

A rengeteg terv és ötlet valóban megvalósulhat, ha a pici lépéseket szeretjük megtenni és lejjebb faragunk az álmainkból való távolságból. Ezeket a távolságokat tanuljuk meg mikromenedzselni.

szemléletmód lépésről lépésre

(információ + feltérképezés)

Meghatározod a hangodat, mint vezető, megismered, hogy kiket szolgálsz egyedülálló módon, megérted, hol találod meg őket, megtanulod, hogyan lépj velük kapcsolatba. Meghatározod a vezetői kódodat, a perspektívádat és az alapvető tartalmi témákat is, amelyek áthatják minden tevékenységedet, online és offline. 

(vízió + vizualitás)

Megtanulod egy hatásos brand anatómiáját, ami a kapcsolatokról szól. Létrehozol egy testreszabott rendszert a minőségi tartalmi ötletek kidolgozásához, hogyan szervezd meg az inspirációt és a tartalmat, hogy soha ne kelljen túlgondolnod a létrehozást, és meghatározhatod a számodra legjobban működő termelési stratégiákat + munkafolyamatokat.

(alappillérek + keretrendszer)

Megtanulhatod, hogyan alakíts ki egyedi márkaesztétikát online, a legjobb gyakorlatokat, tippeket és trükköket az Instagramon megjelenő tartalmak minden formátumához, hatékonyságot és stratégiákat a vizuális elemek egyszerűsítésére, valamint pontos keretet a szuper meggyőző horgok, feliratok és cselekvésre való felhívások elkészítéséhez, amelyekkel a közösséged beszélni fog. 

(dinamikus fejlődés)

A program lezárásaként megtanulhatod, hogyan érheted el pontosan azt a típusú elkötelezettséget, amit keresel bármelyik posztra, valamint stratégiákat, amelyekkel növelheted a közösségedet, eladhatod az ajánlataidat a közösségi médián keresztül, és létrehozhatsz egy útitervet a vezetői szereped megtestesítésére és FEJLŐDÉSÉRE, hosszú távon.

Meghatározod a brand következetesség saját verzióját, és létrehozol egy olyan havi és heti keretet, amely zökkenőmentessé és fenntarthatóvá teszi a megjelenést.

te is így érzel?

Szeretnél egy stratégiailag és vizuálisan is magabiztos brandet, de nehezen jutsz egyről a kettőre, amikor döntéseket kell hoznod az arculatodról. Szükséged van egy sziklaszilárd alapra, amire kitartóan támaszkodhatsz trendektől és a saját hangulatodtól függetlenül. Tudod milyen fontos, hogy ne csak vásárlókat szerezz, hanem közösséget építs és tudod, hogy ezt egy önazonos vállalkozással teheted meg.

PONT így éRZEK

a kurzusra csak limitált ideig lehet jelentkezni.

speciális ajánlat

110 eUR

limitált létszámmal indul a kurzus. még 8 hely elérhető

lefoglalom a helyem

kurzus 3 részben

001 // felkészülés a masterclassra egy részletes branding kérdőívvel + kiegészítő edukációs anyagokkal

JELENTKEZEM

CSAK A HELYEK FELTÖLTÉSÉIG ELÉRHETŐ

002 // online masterclass, ahol a vizuális és verbális brand-narratívát építjük

003 //  naponta kapsz brand feladatokat, amiknek a megoldásait értékeljük + részt veszel egy fél órás auditon, ahol minden megmaradt kérdésed is megválaszolásra kerül 

bárdics            adél

Mióta csak kiléptem a munkaerőpiacra lenyűgöztek azok a vállalkozások, akik egy egész élményt nyújtanak, ahelyett, hogy csak eladnák a terméket vagy szolgáltatást. Törődnek. Vállalkozóként én is arra törekszem, hogy ez a törődés vezessen a pályámon: ott szeretnék segíteni Neked, ahol valóban szükséged van rá.

Úgy állítottam össze ezt a kurzust, hogy mindazok a kérdések megválaszolásra kerüljenek, amiket eddig talán fel sem mertél tenni. Számok és algoritmusok helyett az embert helyezzük a középpontba. Téged ugyanannyira, mint a közönségedet.

Alig várom, hogy átadhassam mindazt, amit megtanultam a narratíva vizuális és verbális építéséről. Arról, hogy hogyan alkothatsz maradandó márkajelenlétet.

ELŐADÓ

a kurzus után

Eltűnik a döntésképtelenség és a bizonytalanság, hiszen pontosan tudod milyen eszközökhöz kell nyúlnod a konzisztens brand élmény megtartásáért.

A kurzuson tanultak alapján, érted és gyakorlod, hogy milyen részletekben rejlik branding ereje. Mostantól tudatosan teszel lépéseket a víziód megvalósítása felé.

/ fejlődésre való képesség

Minden változik, gyorsabban mint eddig bármikor. Neked viszont lesznek olyan kapaszkodóid és alappilléreid, amikre egy várat is felhúzhatsz.

/ van egy szilárd alap,  amire építhetsz

/ magabiztosan navigálsz

mindannyian képesek vagyunk maradandót alkotni, ha a saját narratívánkból építkezünk

Vizualizáció és stratégia. Az embert, a márkát, a vállalkozást egységként kezeli. Egyik kezével felöleli a múltat, másikkal közelebb húzza a jövőt. A kettő összeölelkezéséből megszületik jelen."

Adélnak sikerült összeraknia a kirakóst és megtalálni a kapcsolatokat a dolgokban, amiket szeretek és amiket kommunikálni szeretnék a nagyvilág felé. Mindemellett gyönyörűen megalkotta a vizuális részét, amiben a legjobb az, hogy mindenki szerint "annyira én vagyok", pedig én csak válaszoltam Adél jól irányított kérdéseire és feladataira. 

ANILLA

Adél fogja a kezed, amikor elbizonytalanodnál és elengedi, amikor már tudja, hogy készen állsz. Még akkor is, ha te ezt nem látod. Nem azt adja, amit ígér. Többet ad. Több figyelmet, több törődést és többet abból, amiről csak sejted, hogy lehetne a márkád és te mögötte. Ő valahogy tisztábban lát és számodra is rögtön láthatóvá és kattinthatóvá is teszi, amit meglátott benned és a vállalkozásodban.

esztER

DORIS

fedezd fel a brand térképedet és építs rá egy konzisztens, maradandó élményt a közönséged számára

induljunk

JELENTKEZEM

jelentkezés a brand memoir masterclassra

A jelentkezés a kapcsolat felvételi űrlap kitöltésével még nem teljes, a visszaigazolást és a további információkat a fizetéssel kapcsolatban emailben küldjük!

ha csak kérdeznél, akkor a hello@leducreativestudio.com email címen keress minket!

sikerült!
most mi jövünk...

Figyeld az email fiókodat, mert hamarosan jelentkezünk!

Vissza